Arganolier og cremer er vigtige for hudens ungdommelige glød.

Skønhed og ungdommelig hud er vigtigt for mange, men med alderen kommer ens hud unægtelig til at se ældre og ældre ud. Derfor er det vigtigt at holde huden ung og frisk. Dette gøres bedst med cremer og olier til huden. Jeg er selv 46 år gammel og har efterhånden prøvet mange essentielle olier, så jeg ved hvad der virker og ikke virker for mig.

Jeg har selv brugt mange cremer med a-vitamin, som er vigtig for at holde en ungdommelig glød, men lige så vigtigt er det at have en god olie som alternativ.

A vitamin kan hjælpe med at gøre huden glattere og tykkere. Den gør det at den får huden til at producere sundere celler. Udover det kan vitaminet være med til at forandre størrelsen på dine porer i huden, så de mindskes og du dermed får en glattere overflade på huden.

Olier hjælper til at genopbygge huden

Jeg har selv eksperimenteret med flere forskellige olier. Det der har været bedst for mig har været hybenkerneolie, arganolie og mandelolie.

Hvis vi starter med hybenkerneolien, så har den generelt mange fordele. Den kan f.eks. reparere huden og mindske ar, den virker betændelsesdæmpende, fugter huden og kan være god mod eksem.

Min søn har selv haft god erfaring med argan olie mod bumser. Arganolien har virket for mig på den måde, at jeg synes min hud ser mere frisk ud end tidligere. Jeg har selv haft meget glæde af Just Argan 100 ml økologisk arganolie. Man skal skelne mellem økologisk og konventionel arganolie. Økologisk arganolie er meget mere koncentreret og virker bedre på hunden vil jeg vove at påstå. Jeg har selv fundet inspiration på https://billig-arganolier.dk/ der udbyder flere forskellige arganolie produkter. Jeg ved også at mange har haft glæde af olien til håret

Mandelolien er lavet ud af et ekstrakt af mandlen fra træet. Mandelolie bruges generelt den del i kosmetik og til pleje af huden, men også som massage olie. Min kammerat har haft fantastiske produkter til hans hår og hovedbund. Han døjer en del med skæl i hovedbunden og her har den virkelig hjulpet ham meget. Han er næsten sluppet af med hans eksem.