Coronakeder du dig? Læs med her

Hvis der er en ting coronavirussen har fået mange danskere til at reflektere over, så er det hvor umådelig dårlige vi er til at bruge tid i vores eget selskab og hvor hurtigt vi løber tør for ting vi kan give os til. Der findes efterhånd ikke tal på de udfordringer som folk i hjemmekarantæne kaster sig selv ud i – men kan tiden virkelig ikke bruges bedre? 

Hvis du er smart i alt det her hjemmekarantænehalløj, så bruger du tiden utrolig fornuftigt (på at købe Månelamper til huset, nu du aldrig er ude mere) og får så meget ud af din tid alene, som du overhovedet kan slippe afsted med – der er nemlig meget viden og meget træning du kan nå at hente på 14 dage. 

Webinarer – lær noget nyt

Hvis du virkelig føler at du er helt og aldeles færdig med at glo Netflix og læse bøger, så kunne det måske være at du ville være bedre sat med et webinar. Webinarer er online kurser der kan fortælle deltageren om stort set alt mellem himmel og jord – det er næsten kun fantasien der sætter grænserne. 

Hvis du eksempelvis har gået og overvejet at søge om en ny- og mere teknisk position i dit arbejde, så kunne coronatiden jo nemt bruges på at læse op til det, så du kan komme fra start bedst muligt. Det kunne også være at du var gået lidt død i din gamle hobby, enten fordi du ikke ved hvordan du skal komme videre eller fordi du bare har mistet gejsten – uanset hvad kan det hjælpe at dykke lidt dybere ned i et webinar og få en større forståelse for det du nu måtte gå med.

Træning og sundt mad

Fordi nu hvor du alligevel er fanget med dig selv og dit køkken, så findes der ingen bedre tid til at blive bedre til at leve sundt. Hvis du går med nogle drømme om enten at skære de usunde ting ud af livet eller bare blive lidt stærkere, så er hjemmet sådan set alt hvad du har brug for i din rejse – det er virkelig få øvelser som du ikke kan lave hjemme fra din stue, hvis du bare køber lidt udstyr online. 

De fleste folk tror også at store og gode resultater laves i fitnesscenteret, det er til dels sandt, men den sande og vedvarende forandring kommer altid ud af køkkenet, husk det til de store tider.