• Billedbånd-køkken-xor

Fremmøde og aktiv deltagelse

På Korsør ProduktionsHøjskole har vi brug for dig – hver dag!

Vi skal hver dag fælles løfte opgaverne i vores produktion. Derfor er det vigtigt for os alle, at du kommer og bidrager med netop det, du er god til på værkstedet.

Produktion er en nødvendighed i skolens daglige virke. Det er blandt andet grundlaget for, at du kan udvikle dig fagligt og personligt. Vores produktion er henvendt til kunder, som vi skal sørge for at tilfredsstille med produkter af høj kvalitet. Det kan vi kun sikre, hvis vi alle tager del i det fælles ansvar for at få løst ordren.

Der er brug for dine hænder på værkstedet – Hver dag! Men i lige så høj grad er der brug for din gejst og humor, dine gode idéer, din støtte til en kammerat, din hjælp til at få samarbejdet til at glide. Alt det tror vi på, at du kan bidrage med. Men det kræver, at du møder hver dag.

Selvfølgelig kan det ske, at du bliver syg.

Så skal du sørge for at sygemelde dig til din værkstedsleder mellem kl. 8.00 og 8.05

Hvis vi ikke hører fra dig, bliver vi bekymrede! Så vil vi sætte gang i den helt store eftersøgning. Vi har en fastlagt procedure, vi følger ved ulovligt fravær. Fremmødestabilitet er en vigtig kompetence og skolen prioriterer vores indsats på dette område højt.

Fordi det er vigtigt for os alle, at du kommer hver dag, vil vi også hjælpe dig med det. Skulle det være lidt svært at komme ud af sengen om morgenen, eller har du af en eller anden årsag let til slemme, slemme virusangreb vil din værkstedsleder og vejleder hjælpe dig med at få løst udfordringerne.

Vi hjælper dig med at lave en overskuelig plan – så du bliver supergod til at passe både skole og arbejde! Og se! Det er en win-win for os alle: Du udvikler dig til at blive en attraktiv medarbejder eller en god elev for en virksomhed eller skole – og vi får glæde af dig og dit engagement på Korsør ProduktionsHøjskole hver dag.