Derfor skal du vælge en pakkeløsning med IP kamera

Det kan være lidt af en kamerajungle, at finde ud af, hvilket slags kamera, du skal vælge til din overvågning. Der er flere muligheder og en masse tilbehør. Det er altid en start at beslutte sig for, at man ønsker at investere i et overvågningssystem. Både for at øge sikkerhed, skabe større tryghed og få mere ro i maven, når du ikke selv er til stede.

En IP Kamera pakke er perfekt til dig, der søger en nem pakkeløsning, og til dig, der vil undgå at bruge for meget energi og tid på at finde ud af, hvad du skal vælge, hvad du skal bruge og hvordan det fungerer.

Hvad er fordelen ved en pakkeløsning?

Fordelen ved en pakkeløsning er, at du køber en pakke, hvor alt er med, så det er klar til brug, og det blot skal sættes op. Du undgår derfor processen, hvor du skal overskue, om du skal købe tilbehør eller andet med, for at kunne få sat det op. Du kan oftest også spare penge ved en pakkeløsning, fremfor at købe det hele i enkelte dele.

Med en pakkeløsning er du altså hurtigt i gang, og du har sparet dig selv for en masse tid. Med en pakkeløsning følger oftest også en komplet manuel, der guider dig fra den spæde start og til systemet er sat op og er funktionsdygtigt. Hvis det tekniske ikke er din stærke side, har du hos Sevecu altid mulighed for at få hjælp af specialister. Så er du også sikker på, at det kører, som det skal.

Hvad er et IP kamera i pakkeløsningen?

Et IP kamera angiver, at systemet, det kører på, er IP-baseret. Dette betyder, at det er nødvendigt at forbinde antallet af kameraer med netværkskabler. På den måde transmitteres den digitale video til et netværk og videre til selve back-end udstyret. IP angiver, at systemet har sin egen IP-adresse, og du kan på den måde se overvågningen i realtid på forskellige enheder. Det er desuden muligt at kontrollere kameraerne. Det er derfor et let valg i forhold til andre systemer.

I en pakkeløsning finder du:

  • Kameraer
  • Server
  • Netværk videooptagere
  • Management software

Denne form for kamera og pakkeløsning anvendes i mange forskellige brancher og situationer – både privat og hos virksomheder. Du kan altså med fordel vælge denne løsning til dit hjem. Det ses også typisk ved både private og offentlige instanser, i transportsektoren, ved industrielle brancher, banker osv.