Din guide til det bedste udendørsgrej

Hvis du værdsætter friluftslivet og tilbringer meget tid i naturen, så har du måske oplevet at det kan være svært, at finde det rette grej til diverse situationer. Som selverklærede outdoor-nørder,  ved vi at det kan være et reelt problem for mange, at skulle igennem hele internettet for at finde det rette udstyr, til at klare sig i det fri. På de forskellige hjemmesider vil du blive præsenteret, for utallige produkter med uendelige antal egenskaber og det kan være problematisk, at få et overblik. For hvad man som kunde rent faktisk har brug for?

Denne problematik blev katalysatoren til at starte dette projekt, da vi mener at det bør være nemt at finde de rigtige produkter, afprøvet af kendere. Da jeg selv er velbevandret i dette område og tidligere sagtens kunne bruge en hel dag, på at sammenligne gear, priser m.m., så er der mange som finder dette knapt så sjovt.

Alle mine venner og bekendte kom til mig for råd, hvilket resulterede i at jeg begyndte at lave lister, over alt det bedste udstyr jeg stødte på. Frøet begyndte at spire og da jeg allerede har en baggrund i markedsføring, udvikling af hjemmesider og faktisk lever af at drive en webshop, var det et oplagt valg at starte denne hjemmeside op. 

Hvad kan vi tilbyde? 

Vi tester og afprøver forskellige typer outdoor-grej i vore egne liv, for at give dig den bedst mulige vurdering. Ved at benytte disse på egen krop og til eget behov, kan vi give dig et kniv-skarpt indblik i, hvad de forskellige fuktioner, fordele og ulemper er, ved de respektive produkter.

Så hvis du skal på  backpacking og gerne vil vide lidt om hvad det sidste nye er, har vi eksempelvis udarbejdet en guide til microfiberhåndklæder. Dette virker som en lille detalje, da man selvfølgelig altid har et håndklæde med. Men faktisk det kan have en afgørende forskel, for både pladsen i og vægten af, din rygsæk. Disse typer håndklæder tørrer hurtigt og er derfor nemmere at transportere, hvilket gør ventetiden mindre for dig. Dette er den form for information, vi ønsker at formidle og bringe videre til dig, så du kan finde de ultimative produkter, med minimal indsats. 

Ønsker du at finde flere eksempler, på alle de gadgets du ikke kan undvære, hvis du elsker at opholde dig udendørs? De små detaljer som vil gøre den store forskel for dig? Så kan du med fordel se med her, for yderligere information: FjeldGrej