Dogging fun 101 – for nybegynderen

Selvom dogging fun faktisk er en af de mest udbredte feticher i nyere tid, så er det de færreste der egentligt kender til det. En undersøgelse i England (hvor det kommer fra) viste faktisk, at helt op imod 50% af befolkningen på et eller andet tidspunkt havde bidraget til udbredelsen af det, ved selv at gøre det. 

Men hvad er dogging fun?

Dogging fun beskriver akten i at to totalt fremmed mennesker mødes på et offentligt sted for at have samleje. Det kunne også være arrangeret således at mange mennesker mødes og har samleje med hinanden mens nogen bare kigger på fra en sikker distance – det er næsten kun fantasien der sætter grænserne.

Kigger man lidt rundt på de efterhånden mange dogging forummer der er online, kan man også se at de mest normale mødesteder er på diverse rastepladser, strande og selvfølgelig i skove over alt i landet. På siderne er det relativt nemt at danne sig overblik over hvor, hvordan og hvorledes da der både er interaktive kort hvor brugerne kan taste deres ynglingsteder ind og retningslinjer for hvordan man bør tilgå mødet. 

Er det lovligt?

Der findes ikke nogle regler der direkte går imod det at mødes til uforpligtende samleje, der er dog nogle regler om blufærdighed du bør kende, da de i værste fald kan ende med at sende dig i fængsel i op til fire år – du finder dem herunder.

  • Normalpolitivedtægtens § 5: Det er forbudt på eller ud til en vej eller andre steder, hvortil der er almindelige adgang, at vise uanstændig opførsel, f.eks. ved uanstændige ord eller handlinger, ved uanstændig blottelse af legemet eller ved at opfordre til utugt.
  • Straffelovens § 232: Den, som ved uterligt forhold krænker blufærdigheden eller giver offentlig forargelse, straffes med bøde eller fængsel indtil 4 år.

Ved at kende reglerne og selvfølgelig tilgå det med en vis forsigtighed burde du være sikker nok på ikke at blive opdaget til at det ikke er et problem. Det er ikke ofte at man læser om folk der bliver sendt i fængsel fordi de havde samleje med andre mennesker udenfor. 

Hvis du har fået øjnene lidt mere op for det kan du med fordel på ind på en side som www.sexidetfri.dk og vurdere om du vil betale for det månedlige abonnement der er. De fleste dogging sider kræver abonnement, da folk i meget høj grad værdsætter deres privatliv på hjemmesiderne – og det gør du nok også.