Find et billigt privatlån online

I dag er der flere muligheder end tidligere, når det drejer sig om at finde det billigste privatlån. Du kan både gå i den traditionelle bank, men du kan også tjekke udbudet af online banker. Fordelen ved at tjekke begge er at du har en stor sandsynlighed for at finde det bedst mulige lån med de laveste renter og bedste betingelser.

Tjek hjemmesider efter det bedste lån

Der findes en del hjemmesider, der tilbyder test af de bedste og billigste privatlån der findes på markedet. Hjemmesiderne tilbyder en service og forklare, hvornår det ene lån er bedre end det andet alt afhængig af hvad du skal bruge pengene til. 

Samme hjemmesider tilbyder også ofte, at du kan indtaste dine oplysninger og så bliver du tilbudt 3 låneudbydere, der passer dine behov. 

Få mindst 3 lånetilbud

Selvom du har fundet det bedste og billigste lån er det en god ide at indhente mindst 3 lånetilbud. Det er nemt at indhente et tilbud online, ofte tager det kun få minutter at få sendt en låneansøgning afsted og det tager som regel også kun få minutter før du har et svar. Uanset om det er et afslag eller et tilbud. Derefter kan du nemt sammenligne de forskellige tilbud, også med de lån der er nævnt i diverse test, du har læst på hjemmesiderne. 

Fordelene ved et online lån

Fordelene ved et online lån er, at der stilles færre krav end en traditionel bank. Der er sjældent krav om at der skal stilles sikkerhed. Især hvis det kun drejer sig om et mindre beløb. Der vil som udgangspunkt heller ikke blive stillet spørgsmål til, hvad pengene skal bruges til. 

Hvis du overholder de få krav online bankerne stiller, vil du som udgangspunkt få et lånetilbud. De få krav er

  • At du har et NemID til at søge og underskrive dit lån
  • At du ikke står i RKI som dårlig betaler
  • Du skal have en aktiv mailadresse, så det er muligt at sende dig et lånetilbud
  • Du skal have have en dansk registeret adresse
  • Du skal være over 18 år. Mange låneudbydere kræver at du er ældre. 
  • Du skal have en indtægt, så du har mulighed for at tilbagebetale dit lån. Du skal nogle gange kunne vise 3 måneders lånsedler.