Hvad koster sandblæsning af hus pr. m2

Har du planer om at renoverer facaden på dit hus, er det vigtigt at du incl. en sandblæsning i dine planer og får et tilbud der enten er incl. sandblæsning eller også får et separat tilbud. En sandblæsning fjerner gammel maling, pus og kalkrester og de bare vægge vil være nemmere og flottere at renovere, end hvis der ikke var foretaget en sandblæsning. Det kan være svært at sige hvad prisen pr. m2 sandblæsning er og søger man på internettet på sandblæsning af hus m2 pris, vil de fleste også sige at det kommer an på en individuel vurdering. Det der blandet andet spiller ind er

  • Huset størrelse og beliggenhed
  • Er det nemt at komme rundt eller skal der bruges stillads
  • Hvilken type facade. Træ eller murstenshus

Overvej en miljøvenlig løsning

I dag er det muligt at vælge en miljøvenlig løsning, når huset sandblæses. Det er muligt at genbruge sandet op til 200 gange, hvorefter det omsmeltes og genanvendes. 

Samtidig er det vigtigt at der tages stilling til hvor ender de gamle rester af maling, pus og kalk. Det er ikke super lækkert at komme hjem til en have og der ligger malerrester i bedene og hvad med vandet der er brugt til sandblæsningen. Er det endt i blomsterne og efterfølgende i grundvandet. 

Få altid flere tilbud

Det er fuldstændig legitimt at spørge mere end en håndværker om et tilbud. Husk at få det skriftligt, så du nemmere kan sammenligne. Ved at få mere end et tilbud, mindsker du risikoen for at få den dyreste og dårligste der er på markedet. Samtidig kan du, hvis du godt kan lide at handle, prøve at se om det er muligt at få det lidt billigere ved at snakke med dem og sige, at du har fået et tilbud på den og den pris. Det er ikke sikkert at du får noget ud af det, men det kan da være værd at prøve. 

Husk også at tjekke Trustpilot for gennemgående negative og positive ting, der går igen i anmeldelserne. Er der mange anmeldelser der nævner, at han er svær at få fat i telefonisk vil han nok også være det, hvis han bliver hyret til at sandblæse dit hus.