Hvorfor et lån måske er det rigtige for dig

Hurtige lån er noget man hører (og ser) meget af på de sociale medier i tiden. Der er mange forskellige opinionsledere der lokker med reklamer for kviklån og diverse, og det har garanteret fået mange unge til at overveje om det med at låne penge, er noget for dem. 

Hvis du finder dig selv i overstående situation, og er i tvivl om hvorvidt du bør kaste dig ud i fremtidig gæld, så er der nogle ting du kan spørge dig selv om, som måske ikke løser dilemmaet for dig, men er med til at give et overblik over, om det er den smarte vej at gå. 

Mange mennesker oplever nemlig at når de først har lånt, så går de med en mental byrde i baghovedet, der måsker afholder dem fra at gøre ting som de ellers gerne vil – og det er jo ikke en sund måde at leve på, når lån oftest er noget man betaler tilbage lidt efter lidt over længere perioder af tid. 

Hvis du er i tvivl

Så kan du med fordel vurdere om det du gerne vil låne til, er noget der kan være med til at gøre både dit- og dit fremtidige jeg\’s liv nemmere. Det kan nemlig betragtes som et godt lån, hvis du investerer i noget der kan være med til at gøre dit liv mere ligetil. Det kunne eksempelvis være en cykel du kunne tage til og fra arbejde eller skole og dermed spare de 40 til 50 kroner som du bruger på det hver dag.

Det er en smart investering (og en god ting at låne til) fordi du sparer dig selv penge på længere sigt, og selvfølgelig samler en sund hobby op der også giver lidt motion. Hvis du \’bare\’ gerne vil have lånet fordi du er interesseret i at købe den der dyre flaske i byen, så kan det nok diskuteres om det er en smart strategi eller ej. 

Lånemuligheder

  • Kviklån
    Kan bruges når du er kommet i en situation hvor du skal have noget dyrt udskiftet prompte, det kunne være at du har hældt kaffe i den computer som du laver eksamen på, eller du tabte din telefon den afgørende gang og står foruden en nu. Kviklån er hurtige og nemme at få, og kommer oftest med store renter (så du ender med at betale mere af) 
  • Banklån
    Er til de større ting som hus eller bil eller andre ting i den dur. Derfor bør du kun gå til banken når du er hundrede procent sikker på at det er en god investering for dig. 

 

Find en lækker måltidskasse på Yummiiyummii.dk